Just nu söker vi
Med flera framgångsrika restaurangkoncept i ryggen planerar vi nu fler verksamheter i Borås vilket innebär att vi behöver rekrytera – både till befintliga och kommande restauranger. Våra anställda omfattas av kollektivavtal.

Köksmästare

Som köksmästare på Viskans mat & dryck ansvarar du för att förvalta och utveckla konceptet och helhetsupplevelsen för våra gäster. Du inspirerar och engagerar personalen och ser till att vi hela tiden ligger i framkant och utmanar oss själva. Du har det övergripande ansvaret för kökspersonalen vilket innebär att du planerar och fördelar arbetet i köket, bemannar och schemalägger personal, ansvarar för rekrytering och introduktion. Du har stor insyn i alla delar av verksamheten och är ytterst ansvarig för inköp och personalkostnader. Som den eldsjäl du är säkerställer du löpande att vi håller högsta kvalitet i allt vi gör.

Vi söker dig som brinner för gastronomi och som ser en utmaning i vår satsning på att nå internationellt snitt och förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås. Du är kreativ, engagerande och prestigelös. Du gillar att jobba i team. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och entusiasmera andra. Du har höga ambitioner, är duktig på att organisera och är van att arbeta utifrån ekonomiska målsättningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Sök tjänsten


Bartender

Är du intresserad av att jobba i en inspirerande och kreativ miljö? Gör du stans bästa drinkar? Är du driven och vill utvecklas inom branschen? Vi söker en bartender som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera service utöver det vanliga och överträffa våra gästers förväntningar gång på gång.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad, har en hög servicekänsla och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse av mat och dryck i allmänhet och en stor passion för service. Du är stresstålig och kan ta initiativ för att lösa utmaningar som kan uppstå under arbetstid. Dessutom är du en fena på att läsa av gästers olika behov. För att trivas i rollen gillar du att jobba kvällar och helger. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift – ytterligare språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser att du har en utbildning till bartender alternativt minst sex års arbetserfarenhet inom branschen.

Sök tjänsten


Enhetschef

Är du duktig på att coacha, inspirera och organisera? Som enhetschef på Viskans mat & dryck har du det övergripande ansvaret för att medarbetarna följer rutiner och att driften av verksamheten fungerar på bästa sätt. Du arbetar aktivt med att få till nya affärer. I ditt ledarskap sprider du positivitet och gemenskap och inspirerar medarbetarna framåt. Du har personalansvar för vår restaurangpersonal, genomför medarbetarsamtal, upprättar utvecklingsplaner och hjälper även till vid rekrytering.

Vi söker dig som är en erfaren ledare med gedigen erfarenhet av att driva och utveckla restaurang- och caféverksamhet. Avgörande för att lyckas i rollen är att vara duktig på att analysera, organisera och skapa långsiktig drift och utveckling. Du är tydlig, närvarande och empatisk och har en stark servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser att du har relevant yrkesutbildning i grunden, gedigen erfarenhet från restaurangbranschen samt dokumenterad ledarerfarenhet.

Sök tjänsten


Kock

Är du flexibel, gillar högt tempo och har inställningen att bara det bästa är gott nog? Som kock på Viskans mat & dryck är du med och utvecklar restaurangverksamheten framåt i ett entusiastiskt team med fokus på matlagning och service. Du har en nyckelroll i arbetet med att förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås.

Vi söker dig som brinner för gastronomi och som ser en utmaning i att varje gäst som besöker oss ska få en unik upplevelse. Du har hög energi och stark drivkraft att förändra och utmana dig själv. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Detta i kombination med kockutbildning och flera års erfarenhet från liknande tjänst gör dig till vår nästa stjärna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sök tjänsten


Cafébiträde

Är du intresserad av att jobba i en inspirerande och kreativ miljö? Vill du vara med på vår fortsatta resa som det självklara alternativet för boråsare som vill äta och umgås? Vi söker nu flera cafébiträden som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera service utöver det vanliga och överträffa våra gästers förväntningar gång på gång.

Vi söker dig som är utåtriktad, har en hög servicekänsla och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse av mat och dryck och ser en utmaning i att alltid sätta gästen i fokus. Du är van att hantera en fullsatt restaurang, kan leverera på en hög nivå i alla situationer – och självklart är du en glad och positiv person. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift – ytterligare språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser att du har minst tre års erfarenhet från en liknande tjänst och helst utbildning inom restaurang och service.

 

Sök tjänsten