Lediga tjänster
Med flera framgångsrika restaurangkoncept i ryggen planerar vi nu för fler tjänster på våra restauranger och kaféer i Borås. Just nu rekryterar vi till tjänsterna nedan men tveka inte att skicka in en spontanansökan om du vill bli en del av Viskan-familjen! Vi är alltid nyfikna på nya talanger – både till befintliga och kommande restauranger. Våra anställda omfattas av kollektivavtal.

Bartender

Gör du stans bästa drinkar? Är du driven och vill utvecklas inom branschen? Vill du jobba i en inspirerande och kreativ miljö?

Just nu söker vi en bartender som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera service utöver det vanliga genom att överträffa våra gästers förväntningar gång på gång.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad, har en hög servicekänsla och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse av mat och dryck i allmänhet och en stor passion för service. Du är stresstålig och kan ta initiativ för att lösa utmaningar som kan uppstå under arbetstid. Dessutom är du en fena på att läsa av gästers olika behov. För att trivas i rollen gillar du att jobba kvällar och helger. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift – ytterligare språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser att du har en utbildning till bartender alternativt arbetserfarenhet inom branschen.

SÖK TJÄNSTEN


Matkreatör med kassavana

Älskar du att baka, laga mat och kreera? Är vackra kreationer dina stora passion i livet? Som kreatör hos oss på Viskan har du en nyckelroll i arbetet med att förstärka vår position som det självklara valet bland boråsare som vill fika, äta och umgås.

Vi söker dig som gillar att följa trender, som brinner för konditori och gastronomi och som ser en självklarhet i att bakelser och mat ska vara en upplevelse för både gommen och ögat. Du är serviceinriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du vill nå nya höjder tillsammans med oss!

Vi ser att du har relevant yrkesutbildning, vana från att arbeta med kassa och service samt gedigen erfarenhet och minst tre års erfarenhet från en liknande tjänst. Du har en stor bredd i dina kunskaper och håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen. Välkommen med din ansökan!

SÖK TJÄNSTEN