Karriär
Med flera framgångsrika restaurangkoncept i ryggen planerar vi nu fler verksamheter i Borås vilket innebär att vi behöver rekrytera – både till befintliga och kommande restauranger. Våra anställda omfattas av kollektivavtal.

Kock

Är du flexibel, gillar högt tempo och har inställningen att bara det bästa är gott nog? Just nu letar vi efter en kock med erfarenhet och kunskap från det asiatiska köket. Rollen innefattar att du är med och utvecklar restaurangverksamheten framåt i ett entusiastiskt team – med fokus på matlagning och service. Du har en nyckelroll i arbetet med att förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås. Tjänsten är på heltid och arbetstiden varierar.

Vi söker dig som brinner för gastronomi och som ser en utmaning i att varje gäst som besöker oss ska få en unik upplevelse. Du har hög energi och stark drivkraft att förändra och utmana dig själv. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Detta i kombination med kockutbildning och flera års erfarenhet från liknande tjänst gör dig till vår nästa stjärna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sök tjänsten


Bartender

Gör du stans bästa drinkar? Är du driven och vill utvecklas inom branschen? Vill du jobba i en inspirerande och kreativ miljö?

Just nu söker vi en bartender som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera service utöver det vanliga genom att överträffa våra gästers förväntningar gång på gång.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad, har en hög servicekänsla och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse av mat och dryck i allmänhet och en stor passion för service. Du är stresstålig och kan ta initiativ för att lösa utmaningar som kan uppstå under arbetstid. Dessutom är du en fena på att läsa av gästers olika behov. För att trivas i rollen gillar du att jobba kvällar och helger. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift – ytterligare språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser att du har en utbildning till bartender alternativt arbetserfarenhet inom branschen.

Sök tjänsten


Vice restaurangchef

Är du initiativrik, positiv, har en hög servicekänsla och ser en självklarhet i att alltid leverera på topp? Som vice restaurangchef på Balthazar har du det övergripande ansvaret för att medarbetarna följer rutiner och att driften av verksamheten fungerar på bästa sätt när restaurangchefen inte är på plats. Du är restaurangchefens högra hand och stöttar självständigt medarbetarna i deras arbete och driver dem framåt.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att jobba i servisen på restaurang och som vill ta steget upp till en ansvarsposition. Du är har en hög arbetsmoral, social kompetens och gillar att utvecklas i den roll du jobbar. Vidare är du driftig, ansvarsfull, stresstålig och van att ha många projekt igång samtidigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser att du har relevant yrkesutbildning i grunden, gedigen erfarenhet från restaurangbranschen samt dokumenterad ledarerfarenhet.

Sök tjänsten


Arbetsledare

Som arbetsledare i vår nya boulebar ansvarar du för att förvalta och utveckla vårt unika koncept. Du inspirerar och engagerar personalen till ett vinnande team och ser till att vi har kul i arbetet på vägen dit. Du planerar och fördelar arbetet, håller i bemanning och ser till att alla har något att göra. Som den eldsjäl du är säkerställer du löpande att vi håller högsta kvalitet i allt vi gör.

Vi söker dig som är serviceinriktad och som är redo att anta utmaningen att tillsammans med oss skapa Borås bästa häng för nybörjare, elitspelare och ”just for fun”-gamers. Du har ett brinnande intresse för människor, möten, mat och dryck. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du motiverar och entusiasmerar andra att göra sitt allra bästa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sök tjänsten


Matkreatör

Älskar du att baka, skapa och kreera? Är vackra bakverk, ost, chark och andra delikatesser dina stora passioner i livet? Som kreatör på Viskans mat & dryck har du en nyckelroll i arbetet med att förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås. Du är villig att ta din yrkesskicklighet till nya höjder tillsammans med oss.

Vi söker dig som gillar att följa trender och som brinner för gastronomi och som ser en självklarhet i att god mat ska vara en upplevelse både för gommen och ögat. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Kanske är du bagare eller konditor i grunden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser att du har relevant yrkesutbildning, gedigen erfarenhet från kök samt minst tre års erfarenhet från en liknande tjänst. Du har en stor bredd i dina matlagningskunskaper och håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen.

Sök tjänsten


Köksmästare

Som köksmästare på Viskans mat & dryck ansvarar du för att förvalta och utveckla konceptet och helhetsupplevelsen för våra gäster. Du inspirerar och engagerar personalen och ser till att vi hela tiden ligger i framkant och utmanar oss själva. Du har det övergripande ansvaret för kökspersonalen vilket innebär att du planerar och fördelar arbetet i köket, bemannar och schemalägger personal, ansvarar för rekrytering och introduktion. Du har stor insyn i alla delar av verksamheten och är ytterst ansvarig för inköp och personalkostnader. Som den eldsjäl du är säkerställer du löpande att vi håller högsta kvalitet i allt vi gör.

Vi söker dig som brinner för gastronomi och som ser en utmaning i vår satsning på att nå internationellt snitt och förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås. Du är kreativ, engagerande och prestigelös. Du gillar att jobba i team. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och entusiasmera andra. Du har höga ambitioner, är duktig på att organisera och är van att arbeta utifrån ekonomiska målsättningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Sök tjänsten


Enhetschef

Är du duktig på att coacha, inspirera och organisera? Som enhetschef på Viskans mat & dryck har du det övergripande ansvaret för att medarbetarna följer rutiner och att driften av verksamheten fungerar på bästa sätt. Du arbetar aktivt med att få till nya affärer. I ditt ledarskap sprider du positivitet och gemenskap och inspirerar medarbetarna framåt. Du har personalansvar för vår restaurangpersonal, genomför medarbetarsamtal, upprättar utvecklingsplaner och hjälper även till vid rekrytering.

Vi söker dig som är en erfaren ledare med gedigen erfarenhet av att driva och utveckla restaurang- och caféverksamhet. Avgörande för att lyckas i rollen är att vara duktig på att analysera, organisera och skapa långsiktig drift och utveckling. Du är tydlig, närvarande och empatisk och har en stark servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser att du har relevant yrkesutbildning i grunden, gedigen erfarenhet från restaurangbranschen samt dokumenterad ledarerfarenhet.

Sök tjänsten


Kock

Är du flexibel, gillar högt tempo och har inställningen att bara det bästa är gott nog? Som kock på Viskan Vinbar är du med och utvecklar restaurangverksamheten framåt i ett entusiastiskt team med fokus på matlagning och service. Du har en nyckelroll i arbetet med att förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är kvällstid.

Vi söker dig som brinner för gastronomi och som ser en utmaning i att varje gäst som besöker oss ska få en unik upplevelse. Du har hög energi och stark drivkraft att förändra och utmana dig själv. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Detta i kombination med kockutbildning och flera års erfarenhet från liknande tjänst gör dig till vår nästa stjärna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sök tjänsten


Cafébiträde

Är du intresserad av att jobba i en inspirerande och kreativ miljö? Vill du vara med på vår fortsatta resa som det självklara alternativet för boråsare som vill äta och umgås? Vi söker nu flera cafébiträden som tillsammans med vårt fantastiska team vill leverera service utöver det vanliga och överträffa våra gästers förväntningar gång på gång.

Vi söker dig som är utåtriktad, har en hög servicekänsla och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse av mat och dryck och ser en utmaning i att alltid sätta gästen i fokus. Du är van att hantera en fullsatt restaurang, kan leverera på en hög nivå i alla situationer – och självklart är du en glad och positiv person. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift – ytterligare språk är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser att du har minst tre års erfarenhet från en liknande tjänst och helst utbildning inom restaurang och service.

 

Sök tjänsten


Kallskänka

Är du ambitiös, kreativ, prestigelös och har du en passion för service? Som kallskänka på Viskans mat & dryck är du med och utvecklar restaurangverksamheten framåt i ett entusiastiskt team med fokus på matlagning och service. Att planera, förbereda och organisera liksom att planera menyer och inköp är en stor del i denna tjänst.

Vi söker dig som brinner för mat- och måltidsupplevelser och som vill utvecklas tillsammans med oss. Du gillar ordning och reda, är noggrann och har stort intresse för bra mat och råvaror. Du är självgående, ansvarsfull, flexibel och smaksäker. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sök tjänsten


Souschef

Är du flexibel, har en stor kärlek till mat och en förmåga att leverera även när trycket är högt? Som souschef på Café Viskan är du med och utvecklar restaurangverksamheten framåt i ett entusiastiskt team med fokus på matlagning och service. Du har en nyckelroll i arbetet med att förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås. Tjänsten är på heltid och omfattar dag- och kvällstid både vardagar och helger.

Vi söker dig som är duktig på att leda och inspirera dina medarbetare. Som chefens högra hand ser du till att allt levereras ut som varje gäst vill ha det. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och utmanas av att vara med och skapa nya koncept. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har erfarenhet av liknande tjänst.

Sök tjänsten