Lediga tjänster
Med flera framgångsrika restaurangkoncept i ryggen planerar vi nu för fler tjänster på våra restauranger och kaféer i Borås. Just nu rekryterar vi till tjänsterna nedan men tveka inte att skicka in en spontanansökan om du vill bli en del av Viskan-familjen! Vi är alltid nyfikna på nya talanger – både till befintliga och kommande restauranger. Våra anställda omfattas av kollektivavtal.

Köksmästare

Är du flexibel, gillar högt tempo och har inställningen att bara det bästa är gott nog? Som köksmästare på Café Viskan och Viskan Fusion i centrala Borås är du med och utvecklar restaurangverksamheten framåt i ett entusiastiskt team med fokus på matlagning och service. Du får hos oss en ledande befattning som innefattar att kombinera mat och dryck, kreativt planera våra menyer med hänsyn till näringsvärde och tillagningstekniker, bedriva en hållbar verksamhet och utveckla ett gott klimat där både medarbetare och kunder trivs. Du är samtidigt med och förstärker vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås.  

Vi söker dig som brinner för gastronomi och som ser en utmaning i att varje gäst som besöker oss ska få en unik upplevelse. Du har hög energi och stark drivkraft att förändra och utmana dig själv. Du är utåtriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Detta i kombination med kockutbildning och flera års erfarenhet från liknande tjänst gör dig klockren! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är ett heltidsvikariat på ett år med god chans till förlängning inom andra nyckelroller. 

Sök tjänsten


Matkreatör med kassavana

Älskar du att baka, laga mat och kreera? Är vackra kreationer dina stora passion i livet? Som kreatör hos oss på Viskan har du en nyckelroll i arbetet med att förstärka vår position som det självklara valet bland boråsare som vill fika, äta och umgås.

Vi söker dig som gillar att följa trender, som brinner för konditori och gastronomi och som ser en självklarhet i att bakelser och mat ska vara en upplevelse för både gommen och ögat. Du är serviceinriktad, positiv, noggrann och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du vill nå nya höjder tillsammans med oss!

Vi ser att du har relevant yrkesutbildning, vana från att arbeta med kassa och service samt gedigen erfarenhet och minst tre års erfarenhet från en liknande tjänst. Du har en stor bredd i dina kunskaper och håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen. Välkommen med din ansökan!

SÖK TJÄNSTEN


Köksmästare

Som köksmästare på Viskans Mat & Dryck ansvarar du för att förvalta och utveckla konceptet och helhetsupplevelsen för våra gäster. Du inspirerar och engagerar personalen och ser till att vi hela tiden ligger i framkant och utmanar oss själva. Du har det övergripande ansvaret för kökspersonalen vilket innebär att du planerar och fördelar arbetet i köket, bemannar och schemalägger personal, ansvarar för rekrytering och introduktion. Du har stor insyn i alla delar av verksamheten och är ytterst ansvarig för inköp och personalkostnader. Som den eldsjäl du är säkerställer du löpande att vi håller högsta kvalitet i allt vi gör.

Vi söker dig som brinner för gastronomi och som ser en utmaning i vår satsning på att nå internationellt snitt och förstärka vår position som det självklara alternativet bland boråsare som vill äta och umgås. Du är kreativ, engagerande och prestigelös. Du gillar att jobba i team. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och entusiasmera andra. Du har höga ambitioner, är duktig på att organisera och är van att arbeta utifrån ekonomiska målsättningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Sök tjänsten