Om oss
Viskan Group består av 90 eldsjälar som arbetar för att ge människors vardag en välförtjänt guldkant. Koncernen ägs av bröderna Ramezankhani tillsammans med Uddetorp Invest och har sitt säte i Borås.

Viskan Group grundades av bröderna Ramezankhani och har sitt ursprung och huvudsakliga verksamhet i restaurangbranschen. Längst vägen har koncernen investerat i bolag från andra branscher och äger idag aktier i bland annat skönhetsvarumärket Nõberu of Sweden.

Koncernen omsatte år 2017 cirka 48 miljoner kronor och har runt 90 anställda. Vi har vunnit utmärkelser som DI Gasellföretag och flera av våra verksamheter har omnämnts i White Guide.

För oss är den lokala förankringen och samarbetet med andra näringsidkare och stadens representanter viktiga för att kunna driva sunda affärsverksamheter och attrahera både nöjda gäster och stolta medarbetare.

Café Viskan är med sina tre caféer i Borås goda exempel på vad vi menar. De är populära bland våra gäster och har blivit självklara mötesplatser i staden. Under 2019 slog vi upp dörrarna för vårt nya restaurangkoncept Viskan Fusion, som huserar i Viskan Vinbar’s tidigare lokaler. Tillsammans med vår restaurang Balthazar erbjuder vi Boråsarna stora valmöjligheter att både äta och umgås. Viskan Group är en del av Uddetorp Invest. 

År 2014 tog Café Viskan fram eget kaffe som uppfyller kraven för KRAV-märkning, Fairtrade samt Direkt Handel, vilket betyder att kaffebönorna köps direkt från kooperativ i ursprungsländerna. Kaffet säljs på de tre caféerna samt hos  ICA City och delikatessbutiken Cassise.